Місто

Делегація управлінців з Нової Каховки ознайомилась з роботою муніципалітету міста Пярну

15.12.2021 10:54
376 Місто

Вчора, 14 грудня, делегація управлінців з Нової Каховки в рамках програми “Місцева власність за демократію: прозоре управління на місцевому рівні” ознайомлювалась з принципами роботи муніципалітету міста Пярну (Естонія).

Проєкт реалізується Естонським центром міжнародного розвитку спільно з Українським кризовим медіа-центром. Про це повідомила прес-секретар міськвиконкому Ірина Дахновська.

В приміщенні муніципалітету українську делегацію привітав мер Пярну пан Ромек Козенкраніус. Впродовж дня відбулися зустрічі з начальником управління містобудування, Кайдо Коппелем, архітектором паном Анрі Ессалу та керівником служби нагляду за будівництвом паном Мером Нігул. Говорили про містобудування та стратегічний розвиток Пярну.

Також ввдбулась зустріч з аналітиком ІТ-служби міста пані Аннемарі Хант. В цікавому діалозі обговорювали застосування ІТ-рішень в управлінні міста, переваги автоматизації та цифровізації процесів обслуговування громадян, перспективи розвитку та плани на майбутнє.

Цього ж дня новокаховчани ознайомилися з історією містя Пярну та відвідали музей “Червона вежа”. Це – найстаріший архітектурний пам’ятник міста XIV сторіччя.

Ескурсію проводив історик та колишній директор музею пан Альдур Вунк.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини