Місто

7-9 грудня відбувся навчальний інтенсив на тему: «Інноваційні методи ведення бізнесу»

13.12.2021 09:15
427 Місто

Впродовж трьох днів, 7-9 грудня, на базі Clever Club проходив навчальний інтенсив на тему: «Інноваційні методи ведення бізнесу».

Передусім тема тренінгів була націлена на залучення представників мікро та малого бізнесу та потенційних підприємців, представників громадських організацій та активних громадян.

Організатором серії тренінгів виступила КП «Агенція регіонального розвитку», адже на сьогодні досить гостро стоїть проблема відтоку перспективних кадрів, тому подібні заходи є дієвим методом прямої взаємодії з молоддю, які якраз і є потенційними підприємцями, що в змозі вплинути на розвиток нашої громади.

Як побудувати та оцінити бізнес-модель своєї компанії та які інструменти кращі для подальшого розвитку розповідали тренери Павло Ярмій та Вікторія Кулакова.

Учасники отримали змогу оцінити бізнес – модель своєї компанії; вивчити корисні інструменти для генерації інноваційних ідей в командній роботі.

Під час практичної частини напрацьовували ідеї, які дадуть нове дихання бізнесу і допоможуть оновити бізнес – модель компанії.

Детально були розглянуті питання: «Що таке інновації, де їх шукати і навіщо вони потрібні? Шаблон бізнес – моделі А.Остервальдера. Як використовувати для моделювання свого бізнесу? Які моделі бізнесу працюють? В який спосіб пояснити і оцінити свою бізнес – модель? Чому туризм сьогодні займає ключову роль у розвитку Новокаховської міської ТГ? Які основні некількісні КРІ для туристичної території? Методи пошуку ідей для інновації бізнес – моделі.»

Маємо надію, що учасники інтенсиву, отримавши нові знання зможуть знайти необхідні механізми та втілити свою бізнес-ідею в життя!

Захід проходив із дотриманням всіх карантинних вимог.

 

КП «Агенція регіонального розвитку»

Навчальний інтенсив на тему: «Інноваційні методи ведення бізнесу»

Дивитися всі новини