Суспільство

Про адміністративну послугу щодо вклеювання до паспорта громадянина України фотокартки

08.12.2021 13:44
417 Суспільство

Одною з актуальних адміністративних послуг є вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України при досягненні віку 25 або 45 років. Для цього особа, на ім’я якої оформлений паспорт, звертається в ЦНАП і подає дві фотокартки розміром 3,5x4,5 см із зображенням, яке відповідає досягнутому нею віку. Інформуємо, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом.
Паспорт громадянина України, який подає заявник, не повинен мати потертості, пошкодження, плями, виправлення, підчистки або інші чинники, які впливають на цілісність документа.

Вимоги до фотокартки:
1. Обличчя повинно займати 70-80% вертикального розміру знімка (визначається візуально).
2. Людина має бути з нейтральним виразом обличчя і дивитися прямо в камеру.
3. Особа на фотокартці має бути зображена на світлому фоні з відкритими очима та чітким обрисом обличчя; волосся не повинне затуляти очі.
4. Головні убори не допускаються.
5. Фото повинно бути роздруковане на папері високої якості без дефектів.

Звертайтесь до центру надання адміністративних послуг за адресою: м. Нова Каховка, пр. Дніпровський, 23, І поверх, каб. 106.


ЦНАП

Дивитися всі новини