Суспільство

Вітання міського голови Володимира Коваленка з Днем місцевого самоврядування

07.12.2021 08:42
345 Суспільство

Найщиріші вітання з нагоди професійного свята тим, хто працює в органах місцевої влади, депутатам і усім громадянам, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт і зростання Новокаховської громади!

Ми з вами господарі в своєму домі, в наших силах зробити його багатим і гарним.
На органи місцевого самоврядування сьогодні покладена велика відповідальність за соціально – економічний стан територіальної громади, культурний розвиток, за створення комфортних умов для проживання мешканців.

Переконаний, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу і разом з депутатами, громадськими організаціями в мирі й злагоді будуть розбудовувати нашу громаду.

Упевнений, що тільки разом, спільними зусиллями ми зробимо все для того, щоб Новокаховська громада була територією активного розвитку та процвітання, успішним прикладом реформи децентралізації.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо нашої громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, щастя, достатку й благополуччя.
Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот.

Дивитися всі новини