Суспільство

Міський голова Володимир Коваленко вітає військовослужбовців, захисників Батьківщини з Днем Збройних Сил України

06.12.2021 09:50
328 Суспільство

Шановні військовослужбовці, учасники АТО/ООС, ветерани!

Щиросердно вітаю вас з Днем Збройних Сил України!

Це свято об'єднує всіх військовослужбовців країни, тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави.
За плечима військових Збройних Сил України славні традиції предків – козацтва, наших батьків і дідів, які здобували перемогу над загарбниками. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі завжди був покликанням та обов'язком справжніх патріотів. Жінка на війні - сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу із захисту нашої країни.
У цей день ми також згадуємо військовослужбовців, які віддали життя заради світлого майбутнього нашої держави! Серед наших земляків є загиблі у боротьбі з ворогом. Пам'ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв і низько схиляю голову. Вічна їм слава!
У цей складний час для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії.
Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти ворога.
Наші Збройні Сили є справжньою національною гордістю, які гарантують стабільність та суверенітет України.

Бажаю нашим військовослужбовцям миру, злагоди, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі, усім, хто захищає наш спокій повернутися до рідних домівок живими і здоровими! Щиро бажаю віри у перемогу, міцного здоров’я, військової вдачі.

Слава Україні!

Дивитися всі новини