Суспільство

Міський голова Володимир Коваленко та Центр соціальних служб Новокаховської міської ради дякують благодійникам та волонтерам за допомогу

03.12.2021 13:28
369 Суспільство

Людина, яка займається суспільно корисною діяльністю на безоплатній основі – волонтер, і його діяльність гідна та безкорислива. Допомагати ближньому це поклик душі, це прояв переповненості її  добром та сердечністю.

         Фахівці міського центру соціальних служб Новокаховської міської ради (далі – Центр) в процесі роботи з родинами, які опинилися у складних життєвих обставинах систематично стикаються з проблемами питаннями вищезазначених сімей: домашнім насильством, певними залежностями (як батьків так і дітей) (наркоманія, алкоголізм), конфліктами між членами сім’ї, вчинення правопорушень, відмови від новонародженої дитини, хворобами та бідністю.

         І звичайно, яким би фахівець не був освічений та кваліфікований, самостійно вирішити проблеми і вивести родину, яка перебуває під соціальним супроводом, з кризи вкрай тяжко. На допомогу приходять благодійники та волонтери -   люди, які не байдужі до чужої долі.

         5 грудня Україна та весь світ відзначають Міжнародний день волонтера, а 12 грудня – День благодійництва. Хочеться згадати усіх, хто постійно знаходяться поруч з фахівцями Центру і без вагань відгукується на прохання про допомогу. Від імені сімей, які завдяки підтримці подолали труднощі,  дякуємо Сергію Хоменку, Олександру Афанасьєву, Олександру Передерію, Володимиру Шатохіну, Сергію Антонову, Олені Гурбіній, Олександру Ющенку, Олексію Кібалку, Наталії Вергун, Катерині Слободі, Олександру Шевченку, Сергію Петрушевському, Лілії Ляшко, Дишлєвому Артему, Репілевському Данилу, Репілевському Едуарду, Павлу Огородніку, Анатолію Подофі, Олександру Огаркову, Наталії Овсяненко, Михайлу Іванову, Інні Петриченко, Уляні Зуйковій, Олександру Прилипкину, Наталії Бухіріній, Дмитру Маркіну, студентам та викладачам ВСП «Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ імені Дмитра Моторного», учасникам екологічного клубу «Ecolafe».

Вже третій місяць поспіль неподалік супермаркету АТБ на проспекті Перемоги, 18, функціонує «Скринька милосердя», до якої небайдужі мешканці нашої громади приносять одяг, іграшки та книжки. Щотижня фахівці Центру спільно з працівниками Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новокаховської міської ради виймають речі, сортують їх та розподіляють.

Кожен нужденний може скористатися банком одягу, який функціонує при міському Центрі соціальних служб Новокаховської міської ради за адресою: м. Нова Каховка, вул. Новоселівська, буд. 5 та Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за адресою: м. Нова Каховка, вул. Історична, 13, 52.

 

Дуже багато людей є причетними до добрих вчинків та корисних справ, від усього серця вітаємо людей із широкою душею, сповненою доброти та чуйності зі святом, бажаємо, щоб за ваші чисті серця Ви отримали багато подарунків долі у вигляді здоров'я, кохання, щастя, добробуту  та довголіття.

 

Центр соціальних служб

Дякуюємо благодійникам та волонтерам за допомогу

Дивитися всі новини