Фінанси

До бюджету Новокаховської територіальної громади надійшло понад 340 мільйонів гривень податків і зборів

29.11.2021 19:20
448 Фінанси

За інформацією відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом січня – жовтня 2021 року платники податків сплатили до бюджету Новокаховської міської територіальної громади понад 340 млн гривень податків і зборів.
Значне місце у доходах місцевого бюджету посідає податок на доходи фізичних осіб – більш як 207,7 млн гривень. Крім того, суттєво наповнюють бюджет місцевої громади надходження від податку на майно, якого сплачено 36 млн гривень, а також від сплати єдиного податку суб’єктами господарювання, які обрали спрощену систему оподаткування – близько 44 млн гривень. Від сплати акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів місцевий бюджет додатково отримав майже 27 млн гривень.
Варто зазначити, що сприяють позитивній динаміці загальної сплати податків і зборів до місцевого бюджету, перш за все, злагоджена робота податківців та органів місцевого самоврядування, а також сумлінне ставлення до сплати податкових зобов’язань безпосередньо платників податків.
Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».


Пресслужба Головного управління
ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Дивитися всі новини