Актуально

Закінчився навчальний рік в закладах загальної середньої освіти Новокаховської міської ради

05.06.2023 11:59
437 Актуально

31 травня закінчився навчальний рік в закладах загальної середньої освіти Новокаховської міської ради. Про те, яким він видався розповідає в.о. начальника відділу освіти Новокаховської міськради Надія Школяр: 

«Цей  навчальний рік став для нас особливим, незвичним та випробувальним, але ми впоралися: керівники, вчителі, учні та батьки. Ще в останні серпневі дні 2022 року,  не зрозуміло було чи розпочнеться навчальний рік своєчасно. 12 закладів загальної середньої освіти Новокаховської міської ради розпочали навчальний процес з 1 вересня. 

Ми спільно вдосконалили такий новий освітній досвід, що з'явився в Україні у світі зовсім недавно, але вже встиг отримати своє місце в педагогічній практиці, як навчання з використанням дистанційних технологій. 

Наші педагоги проявили себе як професіонали, зберегли зв’язок з учнями, які знаходяться за кордоном, на підконтрольній території та в окупації. 4160 учня було охоплено навчанням в найтяжкий час під постійні тривоги, відключеня світла… 

Також, хотілося б відмітити, КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Новокаховської міської ради», які змогли під час повномасштабного вторгнення рф охопити  корекційно-розвитковими  та психолого-педагогічними заняттями 643 дитини.

На жаль, без урочистої лінійки та останнього дзвоника - дистанційно пройшли святкування з нагоди завершення навчального року школярів Новокаховської міської територіальної громади, але від цього це свято не стало менш важливим, особливо для випускників. 

Дякуємо нашим захисникам, та з нетерпінням чекаємо на скоріше повернення та відновлення роботи освітніх закладів в звичному режимі. 

Чекаємо на наших учнів та вихованців навчальних закладів в новому навчальному році».

Дивитися всі новини