Місто

Новокаховська громада вітає міського голову Володимира Коваленка з Днем народження

16.10.2022 11:11
437 Місто

Шановний Володимире Івановичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження!

Ваша самовіддана багаторічна праця на посаді міського голови, життєвий досвід, повсякденна турбота про людей, вимогливість до себе і до інших, безмежна любов до рідного краю, уміння бачити перспективу та приймати далекоглядні рішення, зробили Нову Каховку одним з найпрекрасніших міст півдня України.

На превеликий жаль, нині наша громада, переживає страшні часи окупації та руйнування. Однак ми незламно віримо і чекаємо на визволення рідного краю. Разом з Вами ми обов'язково відновимо та відбудуємо нашу прекрасну перлину півдня України, найкраще місто на землі - Нову Каховку.

Бажаємо залишатися таким же сильним, впевненим у справах, активним та енергійним. Нехай збудуться всі надії, будуть втілені у життя всі плани.

Гарних новин, нових досягнень, підтримки від рідних, розуміння та допомоги колег. Міцного здоров’я, тепла, людського щастя.

Найскорішої перемоги та повернення додому! Миру Вам, Вашій родині та нашій Україні!

З повагою і вдячністю жителі Новокаховської громади, Виконавчий комітет, депутатський корпус, голови громадських організацій, Ваші численні друзі та однодумці.

Дивитися всі новини