Місто

Звернення міського голови Володимира Коваленка з нагоди Дня захисників і захисниць України

14.10.2022 09:08
377 Місто

Шановні друзі!

Історія України - це тисячолітня боротьба за свободу і незалежність, пошук власного шляху. І в основі нашої держави основною дійовою особою був хоробрий, звитяжний воїн та захисник.

В 1991 році ми отримали незаленість, право на самостійне життя та дорогу в світі рівних держав, на правдиву історію. А 31 рік потому вимушені запекло відстоювати це право ціною неймовірних зусиль та величезних жертв наших захисників, наших мирних жителів, дітей, зруйнованих міст та понівичених життів.

Цього року День захисників і захисниць України набув особливого значення для всіх нас. 14 жовтня ми низько вклоняємося героям, які боронять Україну від російських загарбників, тримають небо над нашими головами, бережуть спокій і дарують надію на наше вільне і щасливе майбутнє.

Ми пам’ятаємо всіх, хто віддав життя за Україну. Ми дякуємо всім, хто зараз захищає рідну землю. Від щирого серця, з любов’ю і великою пошаною дякуємо кожному і кожній, хто мужньо захищає нашу державу!

В день Святої Покрови нехай Богородиця пошле вам і вашим родинам здоров'я міцного, достатку, добра і миру. Ви робите справжній подвиг тому, що ваші серця хоробрі, а душі незламні. І я всим серцем бажаю, щоб якскоріше ваші руки знову тримали руки коханих, а не зброю!

Слава Україні!

Слава Збройним силам України!

Вічна слава героям!

Дивитися всі новини