Місто

У бомбосховищі Новокаховської ЦМЛ облаштували операційні відділення

06.04.2022 12:36
552 Місто

У підвальному приміщенні Новокаховської ЦМЛ, яке в надзвичайних ситуаціях використовувалось як бомбосховище, облаштували операційні різних відділень лікарні.

Про це редакції Online НК повідомила Генеральний директор КП “Центральна міська лікарня міста Нова Каховка” Наталя Гончарова.

Мова йде про лікарняний комплекс, який розташований за адресою: м. Нова Каховка, вул. Світлова, 1.

Керівництво медичного закладу змушене попередити місцевих жителів про те, що це приміщення призначене для захисту хворих та медичного персоналу лікарні, а не для цивільного населення. Тим більше, що наразі там облаштували ще й операційні різних відділень лікарні.

Пропонуємо новокаховчанам передчасно передбачити використання інших захистних споруд на період надзвичайних ситуацій і запобігти непорозумінь з медичним персоналом. Для мешканців цього мікрорайону на території заводів “Сокіл” та “Електромаш” знаходиться достатня кількість обладнаних захисних споруд.

Просимо новокаховчан з розумінням поставитись до цієї інформації і зважити на вимоги часу. Медики вимушенні виконувати свої обов’язки навіть у критичних і надзвичайних ситуаціях.

Дивитися всі новини