Місто

Міський голова Нової Каховки повідомив про оперативну ситуацію в громаді (28.03.2022)

28.03.2022 13:18
1329 Місто

Сьогодні, 28 березня, міський голова Володимир Коваленко надав редакції Online НК оперативну інформацію щодо ситуації в Новокаховській територіальній громаді.

Станом на ранок 28 березня місто Нова Каховка, села та селища громади забезпечені електро- та газопостачанням. Вода подається безперебійно. У селищі Веселе вийшов з ладу насос на одній зі скважин, тому частина села тимчасово залишилась без водопостачання. Ремонтні роботи будуть проводитись сьогодні.

Комунальні заклади Нової Каховки працюють в штатному режимі. Виникли великі проблеми із забезпеченням пальним комунальних служб. Влада міста намагається робити все можливе, аби закупити мастильно-паливні матеріали задля підтримки належного стану в громаді, а також для вирішення оперативних ситуацій.

На минулому тижні вдалося розв’язати проблемне питання з доставкою пенсій мешканцям Козацького та Веселого. Довелось особисто звертатись до керівника Великоолександрівського відділення Укрпошти, яке забезпечує доставку пенсій у ці селища. Велика подяка поштарям від мешканців селищ за розуміння та підтримку пенсіонерів у ці нелегкі часи.

Як повідомило керівництво міського Пенсійного фонду, в Новокаховській громаді проведено фінансування пенсій за квітень. Пошта та банківські установи профінансовані у повному обсязі.

Наразі в Новій Каховці функціонує продовольчий ринок та працює достатня кількість торговельних закладів, більшисть з яких розраховується з покупцями за допомогою банківських карток. Фермери з навколишніх сіл забезпечують містян достатньою кількістю сільхозпродукції.

На минулому тижні за підтримки депутата облради Едуарда Репілевського з Великої Лепетихи було доставлено на хлібозавод чергову і останню партію борошна для випічки хліба. Таким чином на найближчий час мешканці Новокаховської громади і жителі навколишніх сіл будуть забезпечені хлібом, який буде реалізовано через торгову мережу.

Для селищ Веселе і Козацьке хлібозавод завозе хліб згідно розробленого графіка.

Дивитися всі новини