Місто

Мешканці Козацького та Веселого отримали адресну та гуманітарну допомогу (оновлено)

24.03.2022 09:56
983 Місто

Міська влада Нової Каховки продовжує матеріально підтримувати мешканців селищ Козацьке та Веселе, які поки залишаються заблокованими на правому березі Дніпра.

Вчора, 23 березня, в селища відправили чергову адресну та гуманітарну допомогу, про що редакції Online НК повідомив міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко.

До населених пунктів правобережжя Дніпра було направлено п’ять автобусів автотранспортного підприємства КП “Автоцентр” (керівник Олексій Овчаров) у супроводі першого заступника міського голови Олега Тарабаки. Окрім цього автотранспортом хлібозаводу до сел відправили 3200 буханців хліба: 2000 – для мешканців Козацького та по 600 – жителям Веселого і Одрадокам’янки.

Також цими ж автобусами для мешканців Козацького та Веселого було передано 2000 курей Чорнобаївської птахофабрики в якості гуманітарної допомоги. Їх для громади передало керівництво виправної колонії №90 на чолі з Євгеном Соболєвим, а доставив водій Ігор Єрьоменко.

На правий берег Дніпра також було відправлено 150 мешканців громади. З ними в колоні – ще 15 легкових автомобілів.

На зворотньому шляху з Берислава було вивезено близько 200 новокаховчан та 50 одиниць легкових автомобілів в колоні на особистому  автотранспорті.

В подальшому доставка хліба у селища буде відбуватись регулярно автотранспортом хлібозаводу, який отримав дозвіл на перетин греблі Каховської ГЕС.

Стосовно наступних адресних передач мешканцям Козацького і Веселого міська влада вимушена попередити про певні обмеження в кількості і габаритах відправлень. Цього разу перевірка багажу автобусів зайняла більше 2,5 годин. Тож наступного разу передавати по три мішки картоплі ніхто не буде. Передача має бути виключно з обмеженою кількістю харчових продуктів та лікарських засобів і мати розумні габарити.

Також попереджаємо про достовірність інформації, яку надає міська влада. Для її отримання рекомендуємо користуватись виключно офіційними інформаційними ресурсами: сайтом Новокаховської міської територіальної громади (сторінками у Фейсбук: Новокаховська міська територіальна громада та Новокаховська міська рада).

Дивитися всі новини