Оголошення

Про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади заступника начальника відділу культури міської ради

13.01.2022 13:25
431 Оголошення

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування в апараті Новокаховської міської ради та її виконавчих органів, затвердженого  розпорядженням  міського  голови  від 09 грудня 2020 року №357-р:

 

15 лютого 2022 року проводиться конкурс на заміщення вакантної посади заступника начальника відділу культури міської ради.

Вимоги до претендентів: громадянство України; вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності не менше 2-х років; володіння державною мовою; володіння комп’ютером; навички цифрової грамотності.

Документи приймаються до 12 лютого 2022 року.

 

Отримати додаткову інформацію можна в робочі дні за адресою: м. Нова Каховка, проспект Дніпровський, буд. 23 (будівля виконавчого комітету Новокаховської міської ради); кабінет № 221; телефон: 4 21 40.

Дивитися всі новини