Місто

У Новій Каховці відкрився другий на Херсонщині фронт-офіс Каховського райвідділу Національної поліції України

04.01.2022 16:08
314 Місто

4 січня, начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін разом з міським головою Нової Каховки Володимиром Коваленком презентували другий фронт-офіс поліції в регіоні, спроєктований за європейськими стандартами.

Олександр Прокудін подякував міському голові Володимиру Коваленку за сприяння у реконструкції приміщення відділу поліції під фронт-офіс, постійну готовність допомагати відділу поліції у вирішенні питань реформування національної поліції та поліпшення якості послуг населенню територіальної громади.

В свою чергу Володимир Коваленко підтвердив позицію міської влади та депутатського корпусу на всебічну підтримку Каховського відділу національної поліції, що виразилась у виділенні півмільйона гривень на проведення робіт.

Важливою особливістю нового фронт-офісу є його безбар’єрність, він адаптований під потреби усіх громадян, які бажають отримати якісний поліцейський сервіс.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Каховського районного відділу поліції капітан Ян Луков розповів гостям та журналістам про переваги фронт-офісу.

Він розташований на першому поверсі Каховського районного управління поліції, куди надходить значна кількість заяв та повідомлень від жителів міст та сіл району про злочини та правопорушення. Саме сюди цілодобово звертаються найбільше громадян і за консультаційною допомогою.

Фронт-офіс — це прозорий відкритий простір, облаштований приймальнею, черговою частиною, кімнатою для проведення слідчих дій, а також доставлення осіб.

Працівники фронт-офісу пройшли спеціальне навчання і можуть швидко й професійно надати необхідну консультацію, записати людину на особистий прийом, сприяти у видачі довідок або витягів із реєстрів, прийняти звернення тощо.

Є зручне ігрове місце для дітей, щоб батьки могли комфортно взаємодіяти з поліцією. Для громадян з інвалідністю облаштували пандуси.

Відвідувачі бачитимуть, як працюють поліцейські.

Камера для тимчасово затриманих

Крім того, у приміщенні встановлена система відеомоніторингу Custody Records, що дасть можливість на належному рівні забезпечити дотримання прав громадян та ефективно реагувати на можливі порушення як із боку відвідувачів, так і поліцейських.

Довіра громадян є основним критерієм оцінки нашої діяльності. Переконаний, що робота фронт-офісу буде максимально результативною, громадяни у комфортних умовах отримають якісні поліцейські послуги та за результатами звернення зможуть дати високу оцінку новому поліцейському сервісу, – зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини