Культура

Фахівці Міського центру соціальних служб Новокаховської міської ради провели благодійну акцію «Незабаром Новий рік»

30.12.2021 13:20
513 Культура

Напередодні Нового року фахівці міського центру соціальних служб Новокаховської міської ради вирішили провести благодійну акцію «Незабаром Новий рік» для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Дід Мороз та Снігуронька відвідали діток в усіх населених пунктах Новокаховської міської територіальної громади. Діти не приховували свої емоції, адже зустрічати у своїй домівці казкових героїв наразі дозволити собі може не кожен.
З завзяттям дітлахи розповідали вірші, відгадували загадки, співали пісні про ялинку, водили хоровод та грали у різні веселі ігри. Після святкових гулянь кожній дитині було вручено солодкий подарунок.
У роботі з сім’ями, які перебувають на обліку центру, фахівцям на постійній основі допомагають благодійники, і цього року, до організації та проведення передноворічної акції долучився колектив філії "Каховська ГЕС імені П.С. Непорожнього" ПрАТ "Укргідроенерго" -  250 святкових, дбайливо підібраних гостинців під ялинку отримали діточки.
Новорічну атмосферу, посмішки, відчуття дива та солодощі напередодні новорічних свят отримало багато дітлахів, адже багато людей були причетними до організації заходів та забезпечення кожної дитини подарунком від Діда Мороза.  Завдяки небайдужим людям, які вміють ділитися не лише теплом своєї душі, а й безкорисливо надавати благодійну допомогу вдалося провести цю акцію. І звичайно, хотілося від усієї душі подякувати тим благодійникам, які завжди підтримують фахівців центру та надають таку важливу допомогу не лише словом а і ділом: Роман Савич, Сергій Антонов, Олег Пащенко, Павло Огороднік, Андрій Яковлєв, Артем Дишлевий, Сергій Петрушевський, Лілія Ляшко, Едуард Репілевський.
Від усього серця дякуємо Вам усім за те, що даруєте своїми вчинками малечі казку. Завдяки Вам  у дітей, які так мало в житті бачать тепла та ласки, на обличчі сяє посмішка та горять очі, отримані привітання та подарунки залишаться в пам’яті кожного з них, адже те, що для інших здається буденністю, для цих діточок грандіозна подія. Від щирого серця вітаємо з Новим роком, бажаємо миру, добра, підтримки близьких, порозуміння в сім'ї, щастя, радості і звичайно, міцного здоров'я. Нехай новий рік принесе лише гарні події та подарує яскраві, душевні спогади. Зі святом!
 

 

Міський центр соціальних служб

Дивитися всі новини