Місто

Привітання міського голови Володимира Коваленка з Новим роком та Різдвом Христовим

30.12.2021 11:59
362 Місто

Шановні жителі Новокаховської громади!
Прийміть найщиріші вітання з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!
Новий рік от-от настане, а за ним – Різдво. Це час для неймовірного настрою, надії на диво, час подарунків та привітань. Варто подарувати частинку свого тепла, любові та радості тим, кого любимо і поважаємо.
Новорічні та Різдвяні свята – це час підсумків та нових можливостей, мрій та сподівань. Рік, що минає, не був легким для нашої громади, для кожного з нас. Цей рік поставив перед нами багато важливих питань, на які потрібно буде відповісти вже в новому році. Проте долаючи труднощі, ми стали сильнішими, навчились дослухатися один до одного,  співпрацювати, докладати максимум зусиль для отримання результатів. 
Сьогодні я висловлюю щиру подяку – медичним працівникам, вчителям,  працівникам сільського господарства,  підприємцям, правоохоронцям – усім, хто своєю працею і розумом втілює в життя ідеї та принципи державності, хто працює на Новокаховську громаду!
Хай  Новий 2022 стане черговим кроком на шляху до поліпшення життя, принесе мир і радість у кожен дім! Нехай здійсняться всі бажання і заповітні мрії, а кожен день Нового  року наповниться добром і щастям!
Хай Різдво Христове укріпить всіх нас у вірі та любові, об’єднає теплом і радістю, наповнить наші серця і кожну домівку своєю благодаттю.
Щасливого всім Нового року та веселого Різдва!

 

Дивитися всі новини