Місто

Міський голова Нової Каховки привітав освітян і працівників культури громади з прийдешніми новорічними святами

30.12.2021 09:34
354 Місто

29 грудня, напередодні новорічних свят, міський Палац культури охопила святкова атмосфера Новорічного Карнавалу для освітян та працівників культури Новокаховської територіальної громади.

Міський голова Володимир Коваленко привітав присутніх з прийдешніми новорічними святами, висловив найтепліші слова вдячності педагогам та працівникам культури за їх неоціненний вклад у життя кожної людини, кожного жителя Новокаховської громади. В подарунок Володимир Коваленко разом з колективом “Перлина Таврії” виконали вокальну композицію.

Також до привітань долучилися начальниця відділу освіти Новокаховської міської ради, депутатка міської ради – Лілія Микитенко, голова асоціації директорів шкіл Новокаховської громади Оксана Олійник , найдосвідченіший керівник закладів дошкільної освіти Ірина Вергелес та начальниця відділу культури Новокаховської міської ради Наталія Зарудна.

Освітяни Новокаховської громади подякували Володимиру Коваленку за всебічну підтримку, і презентували міському голові новорічний торт з символом прийдешнього року – року Тигра.

В свою чергу працівники культури подарували авторське панно за Різдвяними мотивами майстрині Олени Колодич, виставка робіт «Художній текстиль» якої нині відбувається в Новокаховській міській картинній галереї ім.А.С.Гавдзинського.

Для учасників Карнавалу лунали новорічні пісні у виконанні Андрія Чирко, Валетини Крупко, творчих колективів. Ансамбль “Таврія” представив кілька хореографічних номерів. Справжньою окрасою карнавалу стала запальна “Циганочка” від ансамблю танцю “Сонечко” та Валентини Крупко.

Традиційні привітання від Діда Мороза і Снігуроньки завершили яскраве новорічне дійство.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини