Місто

23 грудня у Новій Каховці урочисто запалили вогні на головній ялинці територіальної громади

24.12.2021 18:35
388 Місто

Вчора, 23 грудня, на Центральній площі Нової Каховки відбулось урочисте дійство з відкриття головної ялинки територіальної громади.

Про це повідомила  прес-секретарка виконавчого комітету Ірина Дахновська.

Незважаючи на морозну погоду, на центральній площі міста зібралися новокаховчани та гості Нової Каховки, щоб разом відзначити початок новорічних свят.

Яскраві виступи творчих, студентських та танцювальних колективів, театралізоване дійство,  новорічні пісні, традиційні Дід Мороз і Снігуронька та святковий фейерверк  – гості заходу отримали справжнє задоволення.

З прийдешніми святами новокаховчан привітав міський голова Володимир Коваленко, народний депутат України Сергій Козир, голова Каховської районної державної адміністрації Наталя Стаднік та секретар Новокаховської єпархії, протоієрей Миколай.

На святковій сцені Володимир Коваленко також привітав та вручив Почесні грамоти міського голови юним новокаховським спортсменам, які стали призерами та переможцями 4-го Чемпіонату Європи з кіокушин-карате.

Під час урочистого відкриття ялинки новокаховчани та гості міста мали змогу пригоститися гарячими напоями та різноманітними смаколиками.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини