Місто

Робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення дякує працівникам КП «Муніципальна охорона» за співпрацю

24.12.2021 10:49
323 Місто

Міська робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення залучає до своєї роботи працівників комунального підприємства «Муніципальна охорона». Робота у спільних рейдах з виявлення фактів нелегальної виплати заробітної плати і зайнятості населення дала можливість пересвідчитися у професійному підході, дисциплінованості і повсякчасній націленості на результат працівників вказаного комунального підприємства.

Співробітники швидко орієнтуються у нестандартних і небезпечних ситуаціях, доброзичливі і завжди у конфліктних ситуаціях, які досить часто виникають, реагують на випади по відношенню до робочої групи, забезпечуючи охорону її учасників.

Члени міської робочої групи з питань легалізації найманої праці висловлюють співробітникам та керівництву КП «Муніципальна охорона» подяку та сподіваються на подальшу тісну співпрацю під час виконання завдань групою.

 

 

Управління праці та соціального захисту

 

Дивитися всі новини