Спорт

Наймолодші спортсмени спортивного клубу «Торнадо» отримали солодощі від міського голови до Дня святого Миколая

17.12.2021 11:51
703 Спорт

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо.
Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього, ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави.
Вчора, до наймолодших спортсменів спортивного клубу «Торнадо» (тренер Костянтин Губка), які мали розпочати тренування у спортивній залі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 завітали міський голова Володимир Коваленко та головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Оксана Бєла. Вони привітали юних спортсменів із прийдешніми новорічними святами та разом з найкращими побажаннями вручили їм солодкі подарунки. Всі діти із гарним настроєм та усмішками перейшли безпосередньо до тренувань.
Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради та діти висловлюють щиру вдячність за смачні солодощі ФОП Лелікову С.А. (ТМ «Країна солодощів»).


Відділ у справах сім’ї, молоді,
фізичної культури та спорту

 

Дивитися всі новини