Місто

Фахівці міського центру соціальних служб здійснюють заходи, щодо контролю за цільовим використанням державної соціальної допомоги на дітей

17.12.2021 11:39
352 Місто

Фахівці міського центру соціальних служб Новокаховської міської ради, відповідно до покладених на них повноважень, здійснюють заходи щодо контролю за цільовим використанням державної допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку та створення належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей.
Під час візитів у сім’ї складаються акти оцінки потреб на дітей та за їх результатами батьки отримують відповідні соціальні послуги. Станом на 17 грудня 2021 року перевірено 182 родини та складено оцінки потреб на 183 дитини, зауваження до батьків відсутні, потреби дітей задовольняються у повному обсязі.
Наголошуємо, що фахівці із соціальної роботи у обов’язковому порядку пред’являють посвідчення, в якому вказана детальна інформація, яка підтверджує їх особу, та під час перебування в оселі фахівці суворо дотримуються протиепідемічних засобів безпеки.
Систематичний контроль за цільовим використанням коштів державних допомог дозволяє своєчасно відреагувати на кризові ситуації в родинах, та надати їм допомогу у вирішенні складних життєвих обставин.


Міський центр соціальних служб

Дивитися всі новини