Місто

КП «НК Екосервіс»: як працювало підприємство у 2021 році

13.12.2021 15:15
418 Місто

Ось вже й 2021 рік добігає кінця. Як же працювало підприємство протягом цього непростого 2021 року? Що відбулось на комунальному підприємстві «НК Екосервіс» протягом майже дванадцяти місяців?

КП «НК Екосервіс» - найбільше в нашій громаді, але й функцій у нього також чимало. Протягом року підприємство виконувало свої основні функції: забезпечувало вивіз сміття, доглядало за зеленими насадженнями (деревами, кущами, чагарниками) нашого міста та сільських населених пунктів, вело нелегку боротьбу із карантинними рослинами та бур?янами, робило безпечним та доступним функціонування міського пляжу, забезпечувало ремонт та утримання малих архітектурних форм, утримувало фонтани, виконання функцій банно-прального комбінату, займалось облаштуванням та доглядом за кладовищами (колишнім та діючим) та організовувало поховання, переймалось вуличним освітленням, забезпечувало прибирання та благоустрій місць загального користування (парку, центральних вулиць, тощо). Крім того, існуючі на центральних вулицях та зонах відпочинку клумби з квітами, яскраві та різнобарвні, -  також результат праці озеленювачів підприємства.

Якими ж були найцікавіші та значущі події  2021 році:

за бюджетні кошти придбано два нових сміттєвози: з системою змінних кузовів та з заднім ручним завантаженням для покращенням роботи служби по вивозу сміття у населення; для поліпшення умов обслуговування населення здійснено ремонт 13 майданчиків для збору сміття: обладнано бетонні площадки та навіси; закуплено сучасні сміттєві контейнери  - 25 штук.

Перед початком сезону було оновлено споруди на пляжі міста біля літнього кінотеатру: облаштувано нові роздягальні та навіси, завезено пісок.

Цьогоріч було оновлено значну частина вуличного освітлення, здійснено встановлення нових ліхтарів та замінено застарілі елементи освітлення на більш сучасні. Такі зміни відбулись на вулиці Затишній, Історичній, Соборній, Гагаріна, Героїв України. Роботи з оновлення та обслуговування проводились також і у сільських населених пунктах нашої громади.

Сподіваємось, що  наступний 2022 рік для підприємства буде не менш результативним і усі плани будуть втілені у життя!

 

КП «НК Екосервіс»

Дивитися всі новини