Місто

Міська звертається до суб’єктів господарювання із проханням прикрасити свої заклади та прилеглу територію новорічною атрибутикою

13.12.2021 14:02
366 Місто

Сьогодні вже середина грудня 2021 року. А що це значить? А значить це те, що скоро День Святого Миколая, Різдво західного обряду, Новий рік, Різдво східного обряду, і вся наша малеча та і ми самі, дорослі, які вірять у чудо, чекають на ці свята, відриваючи сторіночку календаря. Свято наближається. Ми мріємо та бажаємо. Кожен свого. Але всі знають, що мрії та бажання збуваються.
Міська влада любить всіх: і дітей і дорослих, і здорових і хворих, і знайомих і незнайомих. І тому звертається до господарюючих суб’єктів, які теж колись були дітьми, до всіх власників та орендарів об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства, сфери послуг із проханням прикрасити свої заклади та всю прилеглу територію новорічною атрибутикою, а саме: святковим освітленням та різноманітними прикрасами. Зробіть свято собі та всім мешканцям і гостям нашої громади, хоча б один раз на рік.
Запрошуємо всіх вас до гарного настрою та просимо відповідально віднестись до виконання підготовчих заходів до святкування зустрічі 2021 року, і сподіваємось, що разом ми створимо більш святковий настрій.
Від щирого серця бажаємо вам всім міцного здоров’я, економічного зростання, любові, затишку, достатку і тепла у ваших оселях. Вітаємо із наступаючими святами.

А ще: носимо захисні маски, користуємось санітайзерами, дотримуємось соціальних дистанцій і бережемо одне одного.


Відділ економічного розвитку та торгівлі
виконавчого комітету Новокаховської міської ради

Дивитися всі новини